Δεν ήμασταν καμία παρθένα

AxIXlLrCQAE5jIN

Αφού είστε ηδονοβλεψίες και αφού τρώτε ποκ-κορν μπροστά σε κοκ-πορν, τάχα να βγάλετε ηθική εμπειρογνωμοσύνη, ελάτε να σας φτιάξω (από όσα διαβάζω, είδατε όλοι το βίντεο με το χέρι στα σκέλια). Στα δεκαοχτώ στις σπουδές, εγώ και οι κόρες σας, δεν ψήναμε φασολάκια γιαχνί και καθαρίζαμε το σπίτι μετά το αμφιθέατρο. Ήμασταν στα clubs, φιληθήκαμε με άγνωστους, πίναμε σφηνάκια, έχουμε ξεράσει σε όλη τη διαδρομή για το σπίτι, κερατώσαμε τους σχεδιασμούς σας για virgin οικοκυρές φοιτήτριες κόρες. Είχε πει πολλά η γειτονιά. Ήμασταν ξαναμμένες, όσο και αν μας θέλατε ασώματες. Πήγαμε Πάτρα καρναβάλια, κοιμηθήκαμε (ή μείναμε ξάγρυπνοι) στο σπίτι του μπάρμαν. Μην τραυλίζεις, και η δική σου κόρη τα έκανε. Κάπου εδώ, το –εγώ τη μεγάλωσα σωστά- μπόι σου τελειώνει.

Καλοκαίρι διακοπές, πήγαμε Guaba, τραβούσαμε τη φούστα πιο πάνω μόλις ξεπορτίζαμε, δώσαμε δικαιώματα. Όσοι φετιχοποιήσατε τα virgin profiles μάθετε, η μέση κόρη αυτά κάνει. Πόσο άτρωτη θα ήταν αυτή η ηθική που επικαλείσαι για την Αγγλίδα, αν στο δωμάτιο της κόρης σου εισβάλει μια ντουζίνα;

Θα τραυλίσετε τώρα, αλλά πήγαμε και Αγία Νάπα, και -μάντεψε μανούλα, πατερούλη- τι γίνεται εκεί, γιατί δεν ήρθε η Αγγλίδα να καταστρέψει το safeness της Αγίας Νάπας. Η Αγία Νάπα κάθε δυο μέτρα πουλά μπλουζάκια Napa Bitch και δεν σημαίνει παραλία. Οι κράχτες δίνουν βραχιολάκια απεριόριστων μπόμπα ποτών. Εκεί θα συναντήσεις resorts καταλύματα για πακέτα νεαρών να έρθουν για work-holidays (έτσι δεν λένε το πακέτο κύριε Καρούζο;). Για να μην λέτε άλλα και να καταλαβαίνω άλλα.

Η Αγία Νάπα έκτισε δημοτική περιουσία γουργουρίζοντας για τέτοιο τουρισμό γιατί αυτό είναι το προϊόν. Κουραστήκαμε με τις αφαιρετικές απεικονίσεις σας, κουράσατε οι ηθικοί μπουρζουάδες που κωλοσέρνετε την Αγγλίδα ώστε να σώσετε το τάχα δημόσιο συμφέρον και την καμπάνια του ΚΟΤ της Αγίας Νάπας.

Οι ίδιοι οι οποίοι πέρυσι κατάπιατε αμάσητο που δόθηκε Προεδρική χάρη απελευθέρωσης παιδεραστή. Κουραστήκαμε που εδώ φερθήκατε στα «καημένα τα παιδιά» σαν φουκαράδες, κουραστήκαμε που ντουπλάρετε μια από τις μεγαλύτερες κακοδικίες των Κυπριακών Δικαστηρίων, σε μια από τις σαρωτικότερες ήττες στο όνομα των χιλιάδων βιασμένων γυναικών που δεν κατάφεραν να δικαιωθούν.

Κουραστήκαμε που μαζί με τις γκουρμέ μοραλιστικές γνώμες σας σπαρταρούν στα χέρια σας χιλιάδες άλλες γυναίκες. Που οι μώλωπες της δεν σας ήταν αρκετοί, έπρεπε να κρέμονται τα άντερα από την κοιλιά της για να την πιστέψετε. Που έχετε μια ευγλωττία απίστευτη να σουλτανοποιείτε τα πολύ σεξουάλ αντράκια. Που κάνετε προθέρμανση και σε άλλους άντρες να ξερνούν σπέρμα και αίμα όπως νομίζουν, γιατί θα περιποιηθεί το κράτος μια χαρά το τσουλί και θα ξελασπώσει αυτούς. Γιατί αγοράκια είναι, τα κάνουν αυτά.

Που δεν σκεφτήκατε πως αν έχεις ένα κοριτσάκι 18 χρονών σε ένα δωμάτιο με δεν ξέρω και εγώ πόσους άντρες μπάτσους, και της δείχνεις επί έξι ώρες τον εαυτό της σε βίντεο με τα πόδια ανοικτά να κάνει έρωτα την προηγούμενη μέρα, θα θέλει να τελειώσει την ταπείνωση της, θα νιώθει ότι φταίει και το έπαθε και –ναι- θα αποσύρει. Το κοινωνικό common sense σας, κανονικοποίησε τους βιασμούς. Και αφήνει ένα τρομακτικά ανύπαρκτο υπόλοιπο προστασίας ή δικαίωσης στις κόρες σας όταν το πάθουν. Και λουστείτε το.

Τα άνθη του κακού

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s