clear your browser history first

anthikakou3-696x465

Αν ανοίξει κάποιος τα ίνμποξ μου, κλείνουν σπίτια. Νοικοκυραίοι υπεράνω υποψίας με κίνκι φαντασιώσεις, νοικοκυραίοι που νιώθουν ότι δικαιούνται να μοιραστούν sexual content. Πέραν από τα ίνμποξ μου, ξέρετε που τους έχω ξανασυναντήσει; Κάτω από τα άρθρα για τη Βρετανίδα να την ξεφτιλίζουν, να την ενοχοποιούν, με μια ηθολαγνεία πατριωτική και αξεπέραστη. «Aφού έκανε ελεύθερο σεξ», «αφού τα ήθελε και τα έπαθε».

Σήμερα θα μπει στην εφημερίδα σε στήλη με παραπολιτικά η λέξη «σεξ». Να μην σοκάρεστε, να μην είστε υποκριτές. Να διαβάσετε για σεξ.

Θα πούμε πως αν η κοπέλα ήθελε να κάνει σεξ με άλλους δύο, και στο δωμάτιο μπήκαν τρεις, είναι ρε φίλε βιασμός. Αν ξεκίνησε συναινετικά, στα μισά ξενέρωσε και δεν σταματούσαν, είναι βιασμός. Αν ήθελε σεξ με όλους χωρίς βιντεοσκόπηση και εκείνοι έβγαλαν κινητό είναι βιασμός. Αν κοιμόταν κάθε βράδυ με δύο και απόψε θέλει έναν και εισβάλουν δύο, είναι βιασμός. Αν ήθελε να πάει με δυο γιατί την φτιάχνει, δεν είναι τσούλα. Αλλιώς θα μοιραστώ τα ίνμποξ σας και τι σας φτιάχνει εσάς, οκ;

Ήρθε η Βρετανίδα και τάραξε την ατάραχη εραστότητα σας; Έχω αρχίσει να σας βαριέμαι.

Ξανανοίγω ίνμποξ. Φίλος εργολάβος, παντρεμένος, οικοκυρικού προφίλ, ένιωσε ανάγκη να μου πει πως συμμετέχει σε όργια που διοργανώνονται σε σπίτια. Δεν ξέρω ποιοι ανταλλάζονται μεταξύ τους εκεί, γούστο τους. Δεν υπάρχει άρθρο για τη Βρετανίδα της sigmalive, του dialogos, του reporter, που δεν τον βρήκα να κάνει τον ηθικό μάνατζερ του πλουραλιστικού κρεβατιού της. Αυτός ο σεξουαλικός μερακλής, που δεν άφησε σεξουαλικό σουαρέ στη Λεμεσό, παθαίνει ηθική υστερία και κοντολογίς σας λέει πως καλά να πάθει, τα τραβούσε ο κώλος της, έδωσε δικαιώματα να μπουν κι άλλοι αφού έτσι κι αλλιώς πήγαινε με δύο.

Άντρες με αυτοδικαίωτη σεξουαλική ελευθερία, άντρες που πάνε ταξίδι και πληρώνουν να κάνουν ηθικό σεξ με 20χρονες, ηλικίες μικρότερες της κόρης τους σε ξενοδοχεία, γυναίκες που τους επαυξάνουν. Τέτοιες μεσαιωνικές φωνές ακούμε παντού. Για να μην κλονίσουμε τις συμπαγείς ηθικές ταυτότητες. Ασκητικό σεξ, ιεραποστολικό, ίσιο σαν ρίγα , μόνο για δύο, οπωσδήποτε σχήμα άντρας-γυναίκα, δίπλα από κομποσκοίνια κάτω από το κουτί με τα στέφανα. Ήρθαν τα αποστειρωμένα τα σεντόνια σας να μας οργανώσουν το είδος έρωτα που δικαιούνται να θέλουν να κάνουν οι άλλοι. Μέτρα λιτότητας στο σεξ, πλεόνασμα στην ηθική.

Άνθρωποι τάχα ανοικτόμυαλοι, που μιλήσατε συχνά για ανθρώπινα δικαιώματα, εμφανιστήκατε με παραγεμιστές ηθικές υπεροψίες. Ανθρώπινα δικαιώματα με τα σκέλια κλειστά. Να μιλάτε με απερωτικοποιημένες νόρμες. Έγινε η Βρετανίδα η τραγανή της ιστορίας σας. Λες και ο βιασμός ορίζεται μόνο όταν προηγουμένως έκανε το σεξ της προκομμένης. Αν κάποια ήταν καλό κορίτσι πριν. Αν κρατούσε τις απόλυτες υποκριτικές σεξουαλικές συμμετρίες. Αν δεν είχε φετίχ. Αν είχε τα φετίχ της (don’t we all?) τολμάτε οι υποκριτές να μιλάτε για ερωτικές αντικανονικότητες. Και να καταργείτε το βιασμό. Το σεξ της κάθε μιας πριν το βιασμό, χρειάζεται τη ιατροδικαστική γνώμη σας. Αθωώνουμε βιογραφικά από στεγνά κρεβάτια, μας κλονίζουν τα ζουμερά. Με την πένθιμη ατμόσφαιρα της σεξουαλικής σας τάχα κανονικότητας απαλλάσσουμε τους βιαστές.

Για να αποδείξεις ότι βιάστηκες, πρέπει να έχεις περιορίσει επιθυμίες, να έχεις τεκμήρια αντιερωτισμού στον πρότερο βίο.

Όλα αυτά από εσάς που φαντασιώθηκατε καλόγριες, τρίο με δύο μαθήτριες, χειροπέδες, μαστίγια, ladyboys, golden shows, bdsm, το αγόρι της πισίνας. Μνημοκτονία έπειτα. Οι προβοκάτσιες σας σας περιλαμβάνουν.

Πριν ξαναπουλήσετε ηθικογνωμοσύνη, κάντε ένα clear history στον browser σας.

Τα άνθη του κακού…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s