Να σας πω και ένα νέο;

ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ-1

Δώσ’του καμιά να στρώσει, δεν παθαίνει τίποτα. Απευθύνεται σε καθηγήτρια για παιδί με εφηβεία έντονη. Και εμείς φάγαμε, τι πάθαμε; Δεν άκουσα ποτέ γκέι φίλο μου να προτείνει την μέθοδο. Αποορρίπτουν κουλτούρες βίας, ίσως γιατί τους έχουν κάψει το πετσί. Οι γκέι σου προτείνουν επικοινωνία. Αυτό που έλειψε στους ίδιους απ’τους στρέιτ γονείς τους. Α ναι, από στρέιτ βγήκαν γκέι.

Σκέφτομαι πόσο καλός μπαμπάς θα ήταν ο γκέι φίλος μου. Τι ανθρώπινος είναι, στοργικός, ελεύθερο πνεύμα, πόσο αγαπά τις γυναίκες της παρέας.

Ο Πανίκος, φίλος, εργατικός οικογενειάρχης ήθελε καθοδήγηση τι να καταθέσει όταν το σχολείο ειδοποίησε το Γραφείο Ευημερίας. Η κόρη του εμφανίστηκε με μόλωπες κι είχε έλλειψη προσοχής. Είπε στη σύμβουλο πως σπίτι τσακώνονται και ο μπαμπάς Πανίκος, ο οικογενειάρχης έριξε στον τοίχο τη μαμά που άργησε να έρθει σπίτι, την φώναζε κιλιντζίρα, κτηνό, κώλο τίτσηρο που την έκανε άνθρωπο και τρέχεται. Που η μαμά είπε σκάσε και την πέταξε στον τοίχο πιάνοντας την απ΄τον λαιμό και η μικρή μπήκε στη μέση, της φώναξε φύγε, την άρπαξε απ’το χέρι και την πέταξε στο δωμάτιο. Καβγάς όπως όλα τα ζευγάρια μου είπε ο Πανίκος. Εμφανίστηκε στο σχολείο άγριος να πει ότι δεν δέχεται υποδείξεις πως να μεγαλώνει το παιδί του. Η κόρη του Πανίκου είναι υιοθετημένη. Το Γραφείο τους ενέκρινε μετά από διαδικασίες. Δεν ήξεραν πως θυμώνει. Ήταν ένα ζευγάρι με σπίτι, δουλειά, ήθελαν παιδί πολύ.

Διφορούμενα κριτήρια στις υιοθεσίες και τις αναδοχές. Εύκολα δίνονται παιδιά στους πάτερ-παπαδιά, στο πνεύμα το άγιο το κύριο το ζωοποιό. Έπειτα δύσκολα δέχεται η κοινωνία πως ο πάτερ τα βίαζε με συγκατάθεση της παπαδιάς. Το Γραφείο ποντιοπιλατίζει. Ιδρωμένες παλάμες για να δώσουν παιδί σε γκέι. Αυτόματο teaser από εικόνες ανωμαλίας και οίστρου οργίων στο κάδρο της ξαναμμένης γκέι οικογένειας.

Δεν ειναι οι γκέι ακατάλληλοι, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα’ταν λίγη δικαιολογία αν δεν προμύνηε στάσιμες κοινωνίες. Το πρέπει να υπάρχει μητέρα και πατέρας για να βγουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες δεν ξέρω πως τεκμηρειώνεται.  Αν η μονογονιός μεγαλώνει παιδί με την γιαγιά, η απουσία άντρα δημιουργεί τέρας; Ούτε γκέι γεννούν οι γκέι εξ’ορισμού. Οι γκέι από ετεροφυλόφιλους γεννήθηκαν. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός των γονιών δεν έχει μετρήσιμες επιπτώσεις στα ουσιώδη χαρακτηριστικά ή την αντίληψη ταυτότητας λέει η επιστήμη. Αν το παιδί αποκτήσει ψυχολογικά, δεν θα είναι από τους δύο μπαμπάδες, αλλά από όσους κράζουμε. Το πρόβλημα δεν είναι εκ των έσσω.

Να σας πω και ένα νέο; Χιλιάδες ομοφυλόφιλοι έκαναν ήδη παιδιά. Οκέι παιδιά. Ο γκέι μπαμπάς παντρεύτηκε τη μάνα τους. Ομοφυλόφιλος δεν ισούται νυμφομανές κουνιστό τσίρκο ούτε κραγμένες ορμονοταραγμένες καρικατούρες.

Λαϊκή απαίτηση το δίπολο άντρας-γυναίκα. Πρότυπο μάτσο άντρα κουβαλητή, γυναίκας ξεσκονίστρας, δουλεύει λιγότερο ή καθόλου, φτιάχνει ψητό. Τα παιδιά όσων η γυναίκα είναι κουβαλητής, έχει μεγαλύτερο μισθό και ο άντρας έτυχε άνεργος; Ούτε αυτό αποδεκτό. Πρέπει στο κάδρο να υπάρχει ο αρχηγός και η γατούλα. Αυτές είναι οι ισορροπίες και τέλος. Εσύ γκέι μείνε στα παρδαλά σου show. Να πάρεις/κάνεις παιδί είναι έγκλημα.

Προχθές συνελήφθηκε Σριλαγκέζα που έφερε παιδί για πώληση σε γκέι ζευγάρι που δεν του επιτρεπόταν να τεκνοθετήσει.  Ακούσαμε ειδήσεις και εντοπίσαμε το έγκλημα, παιδί σε γκέι, όχι τη σωματεμπορία.

ΥΓ: Λάθος που γράφω υιοθεσία. Παιδί δεν είναι μόνο ο υιός.

τα άνθη… του κακού

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s